Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

O nas

O podjetju

Družinsko podjetje Jana je bilo ustanovljeno leta 1984, ko sta se Jožef in Nada Jakšič odločila, da gresta na pot podjetništva.

Tako sta leta 1991 otvorila majhno trgovino s 50m2 na Opekarski 7 v Kočevju.

Trgovina je dobro poslovala 3 leta, ko je leta 1994 poslovanje prevzel Jože Jakšič mlajši. Zaradi večjega obsega in boljše prodaje se je trgovina preselila na novo lokacijo na Kolodvorsko cesto 16a s kar 800m2 površine in leta 2009 odprli Trgovino Jana Nama v nakupovalnem centru Nama Kočevje.

POSLANSTVO

S prodajo vedno novih, tehnološko najnaprednejših izdelkov kvalitetnih vodilnih svetovnih blagovnih znamk, ustvarjamo zadovoljstvo kupcev, z razvojem novih storitev postajamo njihovi partnerji in del načina življenja naših kupcev.

 

VIZIJA

Postali bomo najkvalitetnejši in najbolj inovativen trgovec izdelkov eletronike široke potrošnje, računalnikov, bele tehnike, pohištva ter še in še.

 

RAZVOJNI MEJNIKI POSLOVANJA

  • 1984 - Ustanovitev podjetja Jana
  • 1991 - Otvoritev trgovine na Opekarski ulici 7
  • 1994 - Jože Jakšič mlajši prevzame podjetje Jana
  • 2008 - Selitev trgovine na novo in večjo lokacijo v Kolodvorski ulici 16a
  • 2009 - Otvoritev druge poslovalnice Jana Nama v centru Kočevja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.