Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 
 
 
 

 PRAVILNIK NAGRADNE IGRE

 

Jana invest d.o.o., Kolodvorska cesta 16 a, 1330 Kočevje ( v nadaljevanju organizator nagradne igre)

in

Kora Trade d.o.o. ( v nadaljevanju soorganizator nagradne igre)

Organizirata nagradno igro

1.člen

Organizator nagradne igre je  Jana Jože Jakšič s.p. prireja nagradno igro v reklamne namene za obiskovalce trgovine Jana.

 

2.člen 

Nagradna igra traja od novembra 2013 do preklica. Nagradna žrebanja bodo potekala vsak prvi petek v mesecu v trgovini Jana.

3.člen

 Nagradna igra je objavljena na spletni strani www.jjana.si

 4.člen

 Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki v času od novembra 2013 do preklica nagradne igre v trgovini Jana kupi kartušo ali toner ter pridobi nagradni kupon s katerim prejme 1x topli napitek v Kava Bar Peron. Nagradni kupon izpolni in odda v skrinjico, ki se nahaja v kava bar Peronu. Udeleženci v nagradni igri lahko sodelujejo večkrat. Nagradna igra je namenjena fizičnim in pravnim osebam. Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro, sprejema pravila nagradne igre in s z njimi strinja.

 5.člen

Žrebanje nagrajencev bo potekalo v trgovini Jana na Kolodvorski cesti 16a, 1330 Kočevje.

Nagrajence, ki prejmejo praktične nagrade bomo za prevzem nagrade obvestili po telefonu.

 6 člen

Komisijo nagradnega žrebanja sestavljajo:

-  Severin Lušin – predsednik komisije

-  Tadej Vidic – član komisije

- Nataša Staudacher – članica komisije

- Barbara Kuzma Pinčič – članica komisije

 

 Pri žrebanju bo prisoten vsaj eden od članov komisije. V zapisniku posameznih žrebanj bodo zapisani vsi trije prisotni pri žrebanju (vsaj eden član komisije in dva dodatna člana)

 

 7. člen

Organizator nagradne igre Jana Jože Jakšič s.p. se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, da jih bo uporabljal izključno za namene nagradne igre.

Udeleženec nagradne igre z dopisanimi osebnimi podatki daje organizatorju osebno privoljenje, da se njegovi podatki uporabljajo in računalniško obdelujejo za potrebe te nagradne igre in drugega obveščanja v zvezi z novostmi Trgovine Jana.

 

 8.člen

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Jana Jože Jakšič s.p. in Kora Trade d.o.o. ter druge osebe ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre. V primeru, da je nagrajenec oseba, ki je mlajša od 18 let mora nagrado prevzeti z osebo starejšo od 18 let, ki je po zakonu njegov zakoniti zastopnik.

 9.člen

 

Pravila so obvezujoča za organizatorja in soorganizatorja in druge osebe, ki so kakorkoli povezane z nagradno igro, ter za udeležence, ki z izpolnitvijo podatkov priznavajo pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletni strani www.jjana.si. Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna izključno komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila lahko imenuje in pooblasti odvetnika.

 

 10.člen

 V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradnim žrebanjem je pristojno sodišče v Kočevju.

 

Pravila začnejo veljati s 5.11.2013

 

 

Kočevje, 5.11.2013

 
 
 

NAGRAJENCI

Seznam nagrajencev:

 

Datum žrebanja: 6.12.2013 - nagrajenka Vida Lovšin

Datum žrebanja: 3.1.2014 - nagrajenka Adilović Besima

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.