Meni
Košarica

ASTARIJA AJ-131 - Profesionalni masažni stol

Predstavljamo vam najnovejši model na trgu iz leta 2022 Astarija AJ-131!
Gre za trenutno najboljši višji model, ki vam nudi več kot si želite!
Od svojih predhodnikov ima veliko novosti!
Popolnoma spremenjeno tirnico, nove valjčke na hrbtu in mečih, ježki na rokah, omogoča pa tudi glasovno opravljanje funkcij!

Inovativni mehanizmi delovanja

4D Globok Masažni Mehanizem

Vgrajen 4D inteligentnim masažnim mehanizmom je s tem modelom popolnoma dodelan do potankosti. Tirnica z masažnimi valjčki je povsem spremenjena, saj valjčki nudijo nove tehnike masaž in so pri tem še natančnejši. Prodornost masaže sedaj ni poudarjena več samo na vratu in ramenih, ampak tudi na ledvenem delu in zadnjici (novost tega modela). Na voljo imate prilagajanja različne jakosti oz. intenzivnosti masaže, torej kako močno naj vas valjčki masirajo (kako globoko prodrejo), na voljo pa je tudi prilaganje hitrosti. Tehnologija 4D masaže posnema roke profesionalnega maserja.

SL Tirnica

SL (super long) tirnica je zelo dolga tirnica, ki poteka vse od vratu pa do ledvenega dela, dolga je sedaj kar neverjetnih 140cm!.
Valji S se oblikujejo glede na obliko in ukrivljenost vaše hrbtenice, L tirnica pa se razteza vse od vratu pa do spodnjega dela hrbta in se nazadnje ovije še okoli stegen.
Pri tem modelu je tirnica še daljša, ter bolj ukrivljena (omogoča masažo predelov, ki so bili prej izpuščeni). 

Inteligentno zaznavanje telesa

Tehnologija inteligentnega zaznavanja telesa, vam bo sama, elektronsko prilagodila dolžino nog glede na vašo višino (pri višjih ljudeh razteg tudi do 12 cm), ta tehnologija zazna tudi vaše telo, kje imate hrbtenico, zadnjico in ostale dele, ter vas s 4 medicinskimi, masažnimi kroglami zmasira do potankosti.
Novi model ima še več vgrajenih senzorjev, kar pripomore do še natančnejše zaznave telesa.

Optimizirana nevtralna drža in zero gravity

Stol vas bo postavil v položaj ničelne gravitacije (Zero gravity), v tem položaju sem vam celotno telo sprosti, tako da je masaža še bolj naravna, natančna in udobna. To je položaj, ko na hrbet ni pritiska, kolena bodo postavljena nad prsni koš, kar pospeši pretok krvi. Intenzivnost masaže je v tem položaju večja, saj je prilagojena glede na vašo velikost in težo.

Ničelni prostor oz. Zero space

Naš novi model AJ-131 omogoča pravi Zero space! Kar pomeni, da od zidu ne rabi biti odmaknjen niti centimetra!
Tako boste prihranili dragocen prostor v vašem stanovanju.

Večslojne zračne blazine

Po celotnem masažnem stolu je nameščenih kar 62 zračnih blazin, katere poskrbijo za pravi  užitek in zdrav limfni sistem. Zračne blazine se nahajajo na ramenih, rokah, pasu in medenici, ter na predelih meč in so enakomerno razporejene po celem telesu. Zračne blazine so zasnovane z več sloji, tako da pokrivajo še več površine in so še natančnejše in učinkovitejše, z še večjo zanesljivostjo kot kateri koli prejšnji modeli. Novost tega modela je tudi ta, da ima vgrajene velike zračne blazine tudi na medenici (ta predel je pri ostalih modelih izpuščen).

Terapije in programi AJ-131 - Profesionalni 4D masažni stol

Vgrajeni grelci na sedežu in nogah z izvajanjem termoterapije pospešijo pretok krvi in pretok kisika v mišice. Gre za napredno infrardečo toploto, ki je globoko prodorna (pri nekvalitetnih stolih pa gre le za visoko temperaturo). Pri modelu AJ-131 je možno izbirati med kar različnimi področji termoterapije (trup, noge).
Masažne tehnike in programi:

 • gnetenje
 • tapkanje
 • tolčenje
 • stiskanje
 • zvijanje
 • trkanje
 • plapolanje
 • pritiskanje
 • vibriranje

Na voljo vam je ogromno funkcij, katere bodo poskrbele, da bo do potankosti zmasirano vaše celotno telo. Ena izmed funkcij je tudi znana THAI masaža, gre za razteg, kjer vam stol noge in glavo potisne navzdol, medtem ko vam potisne hrbtni del navzgor (ta razteg je zelo dober za sprostitev celotnega telesa in za premagovanje bolečin v hrbtu). Naš novi model, vam nudi še več programov, ki so skrbno oblikovani, da zajamejo vse najpomembnejše akupunkturne točke.

Močni medicinski valjčki za celo telo

Posodobljena tehnologija tega modela, omogoča še večjo moč valjčkov (valjčki še globje prodirajo na vaše telo), masaža je širša (valjčki se izredno raztegnejo tudi navzven), posebno pa so oblikovani tudi valjčki za podplate, ki omogočajo masažo podplatov iz strani, ter tudi masažo zgornjega dela pete (pri ostalih modelih ta del ni tako poudarjen). Valjčki pod nogami so posodobljeni in zasnovani tako, da zmasirajo stopalo tudi točkovno. Noben del vaših stopal ne ostane zgrešen.

Multimedija

 • Velik LCD zaslon oz. tablica Stol enostavno in hitro regulirate preko velikega LCD zaslona oz. tablice na dotik. Tablica ima velik zaslon, tako da je vse zelo pregledno, vse funkcije in programi so prikazani in tako le z nekaj dotiki nastavite vašo najljubšo masažo in izberete želene funkcije.
 • Povezava bluetooth vgrajeni zvočniki Za popestritev se lahko povežete tudi preko Bluetooth-a, kjer lahko poslušate vašo najljubšo glasbo. Stol je opremljen s tehnologijo in zvočnim sistemom, ki zmanjšuje hrup iz okolice in izboljša vašo izkušnjo poslušanja. To vam omogoča poslušanje vaših najljubših melodij, za prijeten zvok pa bodo poskrbeli kvalitetni zvočniki.
 • HITRI GUMB - za še enostavnejše opravljanje stola kot kadarkoli prej! Hitri gumb je nameščen v notranjosti stola, pri vaši desni roki, tako da, če želite spremeniti funkcijo, lahko to naredite enostavno in hitro, ter vam pri tem ni potrebno umikati roke iz zračnih blazin!
 • Brezžično polnjenje - Stol ima ob strani vgrajen žep za telefon, v katerega lahko postavite vaš telefon (ali katerokoli drugo napravo), ta pa se vam bo med masažo napolnil kar sam!
 • Glasba za masažo - stol ima že vgrajene kar štiri skladbe ki se predvajajo ob štirih sprostitvenih masažah (Morning, Rest & Sleep, Working relief, Easy Swing). Tako, bo vaša masaža še bolj sproščujoča, kot kadarkoli prej!

  Privoščite si Astarija AJ-131 - Profesionalni 4D masažni stol

  Naš najnovejšo model 2022 prinaša veliko novosti, nad katerimi boste zagotovo navdušeni!
  Prepustite se do potankosti dodelanem modelu
   Astarija AJ-131 - Profesionalni 4D masažni stol, ter tako pozabite na vse vaše težave, saj se boste počutili kot v oblakih!
  Ta model ne nudi le zabave in sprostitve, ampak tudi pravo masažo, s katero boste ostali zdravi in vitalni!
  Lastnosti
  Dolžina (mm) 1634-1800
  Širina (mm) 840
  Višina (mm) 1440-1150
  Barva Črna
  Blagovna znamka JJ
  Bruto teža 172kg
  Funkcija gretja (termoterapija) Da
  Garancija 2 leti na elektroniko, 3 leta na mehanizem vgrajen v stolu
  Glasnost (dB) < 60dB (zelo tih)
  Moč 170W
  Model 4D, SL
  Nazivna napetost 110V/220V/240V
  Neto teža 151kg
  Prostor 1 cm od stene
  Število zračnih blazin 46
  Varnostni razred 1 razred

  Napišite mnenje

  Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje