Meni
Košarica

ASTARIJA AJ-1800A - Profesionalni masažni stol

Astarija AJ-1800A - Profesionalni 3D masažni stol

Novo zasnovan Astarija AJ-1800A - Profesionalni 3D masažni stol v obliki športnega sedeža, za še boljše prileganje celotnemu telesu in za še bolj udobno sedenje v njem.

Inovativni mehanizmi delovanja

Mehanizem 3D

Mehanizem 3D omogoča uporabniku nadzor nad dolžino valjev. Prednost tega modela je, da je razpon masažnih valjčkov zelo velik, pritisk pa po želji lahko zelo močen. Možnost prilagoditve intenzivnosti oz. moči masaže (kako globoko masažni valji prodrejo), ter prilagoditev hitrosti omogoča še boljšo masažno izkušnjo, saj si uporabnik prilagodi masažo glede na osebne preference.

SL Tirnica

SL (super long) tirnica je zelo dolga in poteka vse od vratu pa do ledvenega dela, dolga je kar 135cm. Valji S se bodo prilagodili glede na vašo obliko in ukrivljenost hrbtenice, L pa pomeni, da tirnica poteka vse od vašega vratu pa do spodnjega dela hrbta, ter se na koncu ovije pod zadnji del stegen.

Inteligentno zaznavanje telesa

Stol ima vgrajen tudi mehanizem za zaznavanje telesa, tako da se masažni valjčki popolnoma prilagodijo obliki telesa. Tehnologija skenira telo in glede na višino ramen prilagodi masažo. Torej, ne glede na postavo, bo stol sam prilagodil, da bo vsaka masaža potekala točno za vsakega posameznika posebej. Za vse višje ljudi je možnost povečanja spodnjega dela za noge, za kar 12 cm.

Optimizirana nevtralna drža in zero gravity

Ničelna gravitacija omogoča udoben položaj med masažo, saj na hrbet praktično ni nobenih pritiskov, kar omogoča še bolj udobno masažo. Stol se lahko postavi v popolnoma ležeč položaj in je zelo enostaven za premikanje.

Ničelni prostor oz. Zero space

Tehnologija za prihranek prostora je še kako priročna, saj si vsak želi, da bi stol zasedel čim manj prostora. Stol se postavi naprej, tako da je potrebno, da je odmaknjen le kakšen centimeter od zidu.

Večslojne zračne blazine

Stol ima vgrajene tudi masažne zračne blazine, ki so razporejene po celem stolu, da res v celoti zajamejo celotno telo (od glave, ramen, rok, pasu, stegen in nog). Ta kompresijska masaža pomaga izboljšati in povečati krvni obtok po telesu, pripomore pa tudi h lajšanju bolečin in napetosti.

Terapije in programi AJ-1800A - Profesionalni 3D masažni stol

Vgrajeni grelci omogočajo izvajanje termoterapije z ogljikovimi vlakni na hrbtu, pasu ter nogah. Termoterapija je zelo učinkovita, saj toplota razširi krvne žilice v mišicah in s tem se poveča pretok kisika in hranljivih snovi v mišico, kar pomaga pri zdravljenju različnih poškodb in zmanjšuje bolečine, masaža pa je pri tem še boljša in učinkovitejša.
 • gnetenje
 • tapkanje
 • tolčenje
 • stiskanje
 • zvijanje
 • trkanje
 • plapolanje
 • pritiskanje
 • vibriranje
Na voljo vam je ogromno funkcij, katere bodo poskrbele, da bo do potankosti zmasirano vaše celotno telo. Ena izmed funkcij je tudi znana THAI masaža, gre za razteg, kjer vam stol noge in glavo potisne navzdol, medtem ko vam potisne hrbtni del navzgor (ta razteg je zelo dober za sprostitev celotnega telesa in za premagovanje bolečin v hrbtu).

Močni medicinski valjčki za celo telo

Moderno zasnovani medicinski valjčki, za še boljšo masažno izkušnjo kot kadarkoli prej. Valjčki prodirajo močno in natančno, tako da je občutek še boljši kot masaža z rokami. Vgrajena sta tudi dva vrteča valjčka pod stopali, kar zagotavlja pomirjajočo masažno gnetenje. Ko se valjčki vrtijo, zajamejo vse akupunkturne točke. Valjčki skupaj z zračnimi blazinami ustvarjajo popolno masažo.

Multimedija

 • Velik daljinski upravljalnik Za hitro in enostavno upravljanje vam je na voljo daljinski upravljalnik z zaslonom. Na njem enostavno spremljate katera funkcija se trenutno izvaja in jo je stol aktiviral. Omogoča hitro in preprosto izbiranje intenzivnosti, programov in funkcij stola.
 • Tipke za hitro upravljanje Za hitro in enostavno upravljanje so vam na voljo tipke na naslonjalu za roke. To omogoča še boljšo masažno izkušnjo, saj hitro in enostavno regulirate funkcije in programe masažnega stola.
 • USB priključek Svojo napravo (telefon, računalnik, tablico...) lahko povežete z uporabo vtičnice USB. Tako lahko napolnite vašo napravo, kar med vašo masažo.
 • Povezava bluetooth vgrajeni zvočniki Za popestritev se lahko povežete tudi preko Bluetooth-a, kjer lahko poslušate vašo najljubšo glasbo. Stol je opremljen s tehnologijo in zvočnim sistemom, ki zmanjšuje hrup iz okolice in izboljša vašo izkušnjo poslušanja. To vam omogoča poslušanje vaših najljubših melodij, za prijeten zvok pa bodo poskrbeli kvalitetni zvočniki.
 • Ambientalna lučka Kot dodatek ima stol ob strani vgrajeno tudi lučko za še lepši ambient in počutje na stolu.


Privoščite si Astarija AJ-1800A - Profesionalni 3D masažni stol

Stol je izdelan iz zelo trpežnega in prijetnega materiala, zaradi katerega je tudi masaža še bolj udobna. Posebnost tega modela je predvsem njegov modern dizajn, enostavno upravljanje, ter še močnejša in bolj natančna masaža (osredotočena predvsem na glavo, hrbet in noge, ter stopala), kot drugi modeli. Usedite se v vaš nov Astarija AJ-1800A - Profesionalni 3D masažni stol in se z njim odpeljite v svet prave masaže, kot je še niste doživeli nikoli poprej! To je uresničitev vaših sanj, saj boste v trenutku pozabili na vse vaše težave, telo pa vam bo za to neverjetno dogodivščino zagotovo hvaležno. Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje