Meni
Košarica

ASTARIJA AJ-8810 - Profesionalni masažni stol

Astarija AJ-8810 - Profesionalni 4D masažni stol

Eden izmed najnovejših modelov na trgu je Astarija AJ-8810 - Profesionalni 4D masažni stol, ki ponuja še bolj spretno in realistično masažo.

Inovativni mehanizmi delovanja

4D Globok Masažni Mehanizem

Vgrajen ima napreden 4D inteligentnim masažnim mehanizmom, zaradi katerega je masaža še natančnejša, močnejša, prijetnejša in še boljša. Izboljšana masaža s to tehnologijo je namenjena še širši, globlji in bolj dinamični masaži. Z različnimi stopnjami prilagajanja jakosti oz. moči (kako globoko masažni valji prodrejo) in s prilagajanjem hitrosti lahko uporabnik prilagodi masažo svojim osebnim željam.

SL Tirnica

SL (super long) tirnica je zelo dolga in poteka vse od vratu pa do ledvenega dela, dolga je kar 135cm. Valji S se bodo prilagodili glede na vašo obliko in ukrivljenost hrbtenice, L pa pomeni, da tirnica poteka vse od vašega vratu pa do spodnjega dela hrbta, ter se na koncu ovije pod zadnji del stegen.

Inteligentno zaznavanje telesa

Tehnologija inteligentnega zaznavanja telesa opravi pregled celotnega telesa, ter preslika ključna področja vratu in hrbta, da zagotovi optimalno količino pritiska med masažo. Tehnologija zazna vašo višino in dolžino nog, ter vam tako sama, elektronsko prilagodi dolžino nog glede na vašo višino (pri višjih ljudeh razteg tudi do 12 cm), ta tehnologija zazna tudi vaše telo, kje imate ramena, hrbtenico, zadnjico in ostale dele, ter vas s 4 medicinskimi, masažnimi kroglami zmasira do potankosti.

Optimizirana nevtralna drža in zero gravity

Stol vas bo postavil v ničelno gravitacijo (Zero gravity), v tem položaju sem vam celotno telo sprosti, tako da je masaža še bolj naravna, natančna in udobna. To je položaj, ko na hrbet ni pritiska, kolena bodo postavljena nad prsni koš, kar pospeši pretok krvi. Intenzivnost masaže je v tem položaju večja, saj je prilagojena glede na vašo velikost in težo.

Ničelni prostor oz. Zero space

Stol zavzame zelo malo prostora, od stene mora biti odmaknjen le 5cm. Tako boste prihranili dragocen prostor v vašem stanovanju.

Večslojne zračne blazine

Skupno ima stol kar 46 večslojnih zračnih blazin, katere popolnoma pokrijejo celotno telo: Ramena, Hrbet, Roke, Pas, Kolena, Noge, Stopala. Te blazine prispevajo k zdravem limfnem sistemu. Napredne večslojne zračne blazine posnemajo različne masažne tehnike človeških rok, kot so stiskanje, potiskanje, vlečenje in podobno.

Terapije in programi AJ-8810 - Profesionalni 4D masažni stol

Vgrajeni grelci na sedežu in nogah z izvajanjem termoterapije pospešijo pretok krvi in pretok kisika v mišice. Najnaprednejši sistem za ogrevanje ogreje valjčke in z infrardečo toploto segreje celotno telo, tako da se vse mišice popolnoma sprostijo in je zaradi tega masaža še bolj učinkovita in prijetna. Masažne tehnike in programi:
 • gnetenje
 • tapkanje
 • tolčenje
 • stiskanje
 • zvijanje
 • trkanje
 • plapolanje
 • pritiskanje
 • vibriranje
Na voljo vam je ogromno funkcij, katere bodo poskrbele, da bo do potankosti zmasirano vaše celotno telo. Ena izmed funkcij je tudi znana THAI masaža, gre za razteg, kjer vam stol noge in glavo potisne navzdol, medtem ko vam potisne hrbtni del navzgor (ta razteg je zelo dober za sprostitev celotnega telesa in za premagovanje bolečin v hrbtu).

Močni medicinski valjčki za celo telo

Najnovejša tehnologija ima še večjo moč (valjčki še globje prodirajo na vaše telo), masaža je širša (valjčki se izredno raztegnejo tudi navzven), posebno pa so oblikovani tudi valjčki za podplate (kar trojni valjčki, v ježasti obliki). Vrtljivi valjčki pod nogami potujejo vzdolž lokov in sredine nog, kar zagotavlja izjemno in natančno masažo stopal. Masaža in gnetenje nog, stopal pomaga, da se vse mišice popolnoma sprostijo, ter tako odpravi vse bolečine in prepričuje oteklost nog.

Multimedija

 • Velik LCD zaslon oz. tablica Stol enostavno in hitro regulirate preko velikega LCD zaslona oz. tablice na dotik. Tablica ima velik zaslon, tako da je vse zelo pregledno, vse funkcije in programi so prikazani in tako le z nekaj dotiki nastavite vašo najljubšo masažo in izberete želene funkcije.
 • Hitri gumbi Na naslonu za roke so vgrajeni napredni gumbi, s katerimi lahko hitro spremenite ali dodate določeno funkcijo. To omogoča še boljšo masažno izkušnjo, saj hitro in enostavno regulirate funkcije in programe masažnega stola.
 • USB priključek Svojo napravo (telefon, računalnik, tablico...) lahko povežete z uporabo vtičnice USB. Tako lahko napolnite vašo napravo, kar med vašo masažo.
 • Povezava bluetooth vgrajeni zvočniki Za popestritev se lahko povežete tudi preko Bluetooth-a, kjer lahko poslušate vašo najljubšo glasbo. Stol je opremljen s tehnologijo in zvočnim sistemom, ki zmanjšuje hrup iz okolice in izboljša vašo izkušnjo poslušanja. To vam omogoča poslušanje vaših najljubših melodij, za prijeten zvok pa bodo poskrbeli kvalitetni zvočniki.


Generator negativnih ionov

Največja posebnost tega modela je vgrajen Generator negativnih ionov. Ta iz prostora odstranjuje prah, alergene, cvetni prah, cigaretni dim, smog, viruse in bakterije, ki so sestavni del našega vsakdanjega okolja in življenja. Naprava temeljito čisti zrak in ponuja rešitev za ljudi, kateri so podvrženi senenem nahodu, alergijam in astmi. Slaba kakovost zraka lahko pripelje do resnejših zdravstvenih težav, katerim se lahko izognemo z uporabo ionizatorja.

Privoščite si Astarija AJ-8810 - Profesionalni 4D masažni stol

Prepustite se Astarija AJ-8810 - Profesionalni 4D masažni stol, ki bo poskrbel za največji užitek in sprostitev vašega celotnega telesa. Ne samo da bo odpravil vse vaše bolečine ampak bo tudi z generatorjem negativnih ionov poskrbel za zdravje vaših pljuč. 


            


Lastnosti
Dolžina (mm) 1585-1850
Širina (mm) 830
Višina (mm) 1220
Barva Bela
Blagovna znamka JJ
Bruto teža 160kg
Funkcija gretja (termoterapija) Da
Garancija 2 leti na elektroniko, 3 leta na mehanizem vgrajen v stolu
Glasnost (dB) < 60dB (zelo tih)
Moč 180W
Model 4D, SL
Nazivna napetost 110V/220V/240V
Neto teža 135kg
Prostor le 5 cm od stene
Število zračnih blazin 46
Varnostni razred 1 razred

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje