Meni
Košarica

ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol

ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
ASTARIJA AJ-A9 - Profesionalni masažni stol
 • Model: AJ-A9
2,390.00€
Brez DDV: 1,959.02€
Cena v nagradnih točkah: 195901
 Na zalogi
: Do 7 delovnih dni

Astarija AJ-A9 - Profesionalni 3D masažni stol

AJ-A9 - Profesionalni 3D masažni stol je čisto nov model 2022, gre za posodobljen in nadgrajen model prejšnjega modela AJ-A8.

Inovativni mehanizmi delovanja

Mehanizem 3D

Mehanizem 3D omogoča uporabniku nadzor nad dolžino valjev. Masažni valjčki se lahko razširijo v širino od 3 do 30cm, kar omogoči še bolj natančno masažo. Možnost prilagoditve intenzivnosti oz. moči masaže (kako globoko masažni valji prodrejo), ter prilagoditev hitrosti omogoča še boljšo masažno izkušnjo, saj si uporabnik prilagodi masažo glede na osebne preference.

SL Tirnica

SL (super long) tirnica je zelo dolga in poteka vse od vratu pa do ledvenega dela, dolga je kar 140cm. Valji S se bodo prilagodili glede na vašo obliko in ukrivljenost hrbtenice, L pa pomeni, da tirnica poteka vse od vašega vratu pa do spodnjega dela hrbta, ter se na koncu ovije pod zadnji del stegen.

Inteligentno zaznavanje telesa

Stol ima vgrajen tudi mehanizem za zaznavanje telesa, tako da se masažni valjčki popolnoma prilagodijo obliki telesa. Tehnologija skenira telo in glede na višino ramen prilagodi masažo. Torej, ne glede na postavo, bo stol sam prilagodil, da bo vsaka masaža potekala točno za vsakega posameznika posebej.
Za vse višje ljudi je možnost povečanja spodnjega dela za noge, za kar 13 cm.

Optimizirana nevtralna drža in zero gravity

Ničelna gravitacija omogoča udoben položaj med masažo, saj na hrbet praktično ni nobenih pritiskov, noge pa postavi v položaj nad srcem, kar lajša
napetost na srčno-žilni sistem. Stol se lahko postavi v popolnoma ležeč položaj in je zelo enostaven za premikanje.

Ničelni prostor oz. Zero space

Tehnologija za prihranek prostora je še kako priročna, saj si vsak želi, da bi stol zasedel čim manj prostora. Stol se postavi naprej, tako da je potrebno, da
je odmaknjen le kakšen centimeter od zidu.

Večslojne zračne blazine

Stol ima vgrajene tudi masažne zračne blazine, ki so razporejene po celem stolu, da res v celoti zajamejo celotno telo (od glave, ramen, rok, pasu, stegen in nog). Ta kompresijska masaža pomaga izboljšati in povečati krvni obtok po telesu, pripomore pa tudi h lajšanju bolečin in napetosti.

Terapije in programi AJ-A9 - Profesionalni 3D masažni stol

Vgrajeni grelci omogočajo izvajanje termoterapije z ogljikovimi vlakni na hrbtu, pasu ter nogah. Termoterapija je zelo učinkovita, saj toplota razširi krvne žilice v mišicah in s tem se poveča pretok kisika in hranljivih snovi v mišico, kar pomaga pri zdravljenju različnih poškodb in zmanjšuje bolečine, masaža pa je pri tem še boljša in učinkovitejša. Masažne tehnike in programi:

 • gnetenje
 • tapkanje
 • tolčenje
 • stiskanje
 • zvijanje
 • trkanje
 • plapolanje
 • pritiskanje
 • vibriranje

  Prednost tega modela je neverjetna fleksibilnost, saj omogoča veliko raztegljivost telesa (Thai massage). Poleg različnih programov raztega ima na voljo tudi druge masažne funkcije kot so gnetenje, trkanje, plapolanje itd. Ta model ima na voljo veliko več funkcij in programov kot ostali modeli.

  Močni medicinski valjčki za celo telo

  Moderno zasnovani medicinski valjčki, za še boljšo masažno izkušnjo kot kadarkoli prej. Valjčki prodirajo močno in natančno, tako da je občutek še boljši kot masaža z rokami. Vgrajena sta tudi dva vrteča valjčka pod stopali, kar zagotavlja pomirjajočo masažno gnetenje. Ko se valjčki vrtijo, zajamejo vse akupunkturne točke. Valjčki skupaj z zračnimi blazinami ustvarjajo popolno masažo. Privoščite svojim nogam najboljše.

  Multimedija

  • Velik daljinski upravljalnik Za hitro in enostavno upravljanje vam je na voljo daljinski upravljalnik z zaslonom. Na njem enostavno spremljate katera funkcija se trenutno izvaja in jo je stol aktiviral. Omogoča hitro in preprosto izbiranje intenzivnosti, programov in funkcij stola.
  • Tipke za hitro upravljanje Za hitro in enostavno upravljanje so vam na voljo tipke na levi strani, na naslonjalu za roke. To omogoča še boljšo masažo izkušnjo, saj hitro in enostavno regulirate funkcije in programe masažnega stola.
  • USB priključek Svojo napravo (telefon, računalnik, tablico...) lahko povežete z uporabo vtičnice USB. Tako lahko napolnite vašo napravo, kar med vašo masažo.
  • Povezava bluetooth vgrajeni zvočniki Za še boljše počutje vam je na voljo tudi povezava Bluetooth, preko katerega si lahko predvajate vašo najljubšo glasbo, vgrajeni zvočniki pa bodo poskrbeli za pravi zvok.
  • Lučka za boljši ambient Kot dodatek ima stol ob strani vgrajeno tudi lučko za še lepši ambient in počutje na stolu.

  Privoščite si Astarija AJ-A9 - Profesionalni 3D masažni stol

  Stol ima poseben material, kateri diha in zaradi katerega je masaža še bolj prijetna. Posebnost tega modela je tudi to, da je pri delovanju zelo tih.
  Prepustite se neverjetnemu Astarija AJ-A9 - Profesionalni 3D masažni stol in pozabili boste na vse skrbi, posebno velika zmožnost raztega pa bo poskrbela, da bo vaše telo brez kakršnih koli bolečin. Počutili se boste kot v oblakih!

  Lastnosti
  Dolžina (mm) 1480-1730
  Širina (mm) 750
  Višina (mm) 1060-760
  Barva Črna/Bela
  Blagovna znamka JJ
  Bruto teža 81kg
  Funkcija gretja (termoterapija) Da
  Garancija 2 leti na elektroniko, 3 leta na mehanizem vgrajen v stolu
  Glasnost (dB) < 50dB (zelo tih)
  Moč 180W
  Model 3D, SL
  Nazivna napetost 110V/220V/240V
  Neto teža 68kg
  Prostor le 5 cm od stene
  Število zračnih blazin 28
  Varnostni razred 1 razred

  Napišite mnenje

  Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje