Meni
Košarica

Izkoristite brezplačno dostavo pri naročilu nad 50€! Koda ugodnosti: PREVOZ

IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec

IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec
IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec
IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec
-27 %
IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec
IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec
IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec
IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec
  • Znamka: IROBOT
  • Model: BRAAVA 390T
269.90€
369.90€
Brez DDV: 221.23€

IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec

IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec tal je zelo koristen za vsak dom, ki ima parket, predvsem za večja gospodinjstva ali hiše. Z enim polnjenjem lahko Braava suho očisti površino do 93 m2 ali mokro čiščenje do 33 m2. Velika prednost je Sistem Pro-Clean, ki omogoča popolno čiščenje vaših tal. IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec se tudi napolni v samo 2 urah, kar pomeni, da gre lahko zelo hitro nazaj na delo

Funkcije robotskega sesalca IROBOT BRAAVA 390T

NorthStar navigacija

Tehnologija je bila razvita v sodelovanju z ameriško vesoljsko agencijo NASA in deluje kot hišni GPS. NorthStar navigacijska kocka pošlje Braavi signal, s katerim ugotovi trenutni položaj v prostoru. Zahvaljujoč njemu Braava ve, kaj je že očistila in katera mesta je še potrebno. Ko Braava konča s čiščenjem, se vrne na mesto, kjer je začela in se izklopi.

Učinkovite krpe iz mikrovlaken

IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec lahko uporabljate za suho in/ali mokro čiščenje. Uporabljate lahko posebne krpe iz mikrovlaken ali krpe za enkratno uporabo. Bela krpa zbira prah, lase, živalske dlake in se uporablja za suho čiščenje. Modra krpa pa je zasnovana za mokro čiščenje. Krpe se preprosto vstavijo v čistilno glavo, ki jez magnetom pritrjena na robota in se po končanem čiščenju enostavno snamejo in operejo v pralnem stroju.

Tiho čiščenje

Braava je med svojim delovanjem izredno tiha. Brez težav lahko čisti ponoči ali ob zori in zagotovo ne prebudi nobenega. Braava ni sesalnik in ima zato lahko vgrajen tihi motor, vendar kljub temu temeljito zbira prha, dlake, drobtinice in lase.Dva načina čiščenja

IROBOT BRAAVA 390T - Robotski sesalec omogoča dva načina čiščenja: suho in mokro čiščenje. Pri suhem načinu, Braava odstrani prah, dlake živalil, drobtinice, lase iz vseh vrst talnih površin; ne more pa opraviti čiščenja trdovratnih madežev, ki se prilepijo na tla. Nesnaga se zbira na krpi iz mikrovlaken, katero po koncu samo stresete ali operete. V mokrem načinu čiščenja, Braava s pomočjo posebnih gibov (gor, dol, levo, desno) in vlažne krpe zbira umazanijo in polira tla.

Čiščenje ob steni in pod pohištvom

Braava čisti inteligentno in dosledno. Brez težav se giblje pod pohištvom, posteljo, kuhinjskih elementov, mize, stolov in brez poškodovanja predmetov. Izogiba se stopnicam in preprogam, ob njih se obrne in očisti prostor okoli njega. Še vaša Braava ve, da ni možno čiščenje preprog s krpo iz mikrovlaken.

Pro-Clean Sistem

Pro-Clean sistem je del mokrega čiščenja robota Braava 390t. Pro-Clean posoda bistveno poveča učinkovitost čiščenja. Deluje kot rezervoar, pri katerem posodo čistilne glave napolnimo z vodo ali sredstvom za loščenje tal, ki se nato pri mokrem čiščenju postopoma izloča v čistilno krpo in jo vlaži. Zato ni potrebno nenehno prekinjati čiščenja in vlažiti krpo.

Funkcija Pavza/Vklop - Pause/Resume

Morate prekiniti Braavo, da vidite kaj in kako je naredila in nato nadaljevati? Ni problema. Funkcija Pavza/Vklop omogoča, da Braava nadaljuje s čiščenjem, kjer sto jo ustavili. Braava si zapomni zemljevid območja, ki ga čisti. Tako lahko sredi čiščenja zamenjamo krpo in robot po zamenjavi nadaljuje s čiščenjem.


Default
Dimenzije (DxŠxG) 24,4 x 24,4 x 7,9
Garancija 2 leti
PIŠKOTKI
Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje naša stran uporablja piškotke.