Meni
Košarica

Izkoristite brezplačno dostavo pri naročilu nad 50€! Koda ugodnosti: PREVOZ

JJ SK306B - Masažni bazen

JJ SK306B - Masažni bazen
JJ SK306B - Masažni bazen
JJ SK306B - Masažni bazen
JJ SK306B - Masažni bazen
JJ SK306B - Masažni bazen
  • Znamka: JJ
  • Model: SK306B
  • ISBN: 1
5,499.00€
Brez DDV: 4,507.38€
Default
Sedežev 6
Dolžina (mm) 1980
Širina (mm) 1980
Višina (mm) 980
Generator ozona Da
Grelec (3 KW) 3
Hidromasažna črpalka 1
Kapaciteta vode (l) 1500
Kartušni filter 2
Masažna pumpa 3KM
Mikro šobe 10
Nadzorna plošča 1
Napajanje 220-380V/50-60Hz
Skupno število šob 13
Srednje šobe 3
Število LED luči 1
Suha masa (kg) 243

Pozitivni učinki

Kromoterapija

Zdravilen učinek barv na vaše telo. 

Hidroterapija

Blagodejni vpliv vode na vaše telo. 

Nadzorne plošče

Balboa

Vrhunski dizajn in razvoj ter najsodobnejše proizvodne zmogljivosti. Balboa kot največji proizvajalec nadzornih plošč za masažne bazen na svetu.

Joyonway

Visoko tehnološko podjetje, ki je specializirano za načrtovanje, proizvodnjo in prodajo različnih izdelkov, med njimi so tudi nadzorne plošče.  

Ethink

Kot edini profesionalni proizvajalec, ki se ukvarja izključno z razvijanjem nadzornih plošč in grelnikov za masažne bazene. Za brezskrbno uživanje v vašem masažnem bazenu. 

Lastnosti masažnih bazenov

Črpalka

Črpalke so odgovorne za kroženje vode v masažnem bazenu. Kakovost masažne črpalke za vodo je življenjskega pomena in neposredno vpliva na življenjsko dobo masažnega bazena.

Filtrirni sistem

 Večplastna zgradba filtra lahko filtrira več stvari iz  vode v krajšem času z manjšo obrabo filtra, kar pomeni, da filtrov ne potrebujete pogosto zamenjati. 


Grelec

Izdelan in oblikovan za vse vrste podnebnih razmer. V vseh letnih časih je voda prijetno topla pripravljena za zabavo ali sproščanje.

Regulator moči

Gre za ventil, ki je nameščen na zgornji strani masažnega bazena, ki nadzoruje količino zraka, vnesenega v masažni bazen. Omogoča vam preusmeritev vode iz ene skupine šob v drugo. 

Slap

Slap, ki je dodan masažnemu bazenu prinaša še več zabave in sproščeno vzdušje. Možnih je več vrst slapov, ki so opremljeni z LED osvetlitvijo za še bolj romantično in sproščujoče vzdušje.

Ozonator

Gre za generator ozona, ki vbrizga raztopljeni ozon v vodo. Učinkovit je proti bakterijam in virusom, ki se skrivajo v masažnem bazenu. 

Masažne šobe

Masažne šobe so zasnovane tako, da ciljajo na določene mišične skupine. Povečajte svoj užitek na višji in bolj masažni nivo. Curki masažnih šob ustvarjajo močan tok gibljive vode in zagotavljajo globoko masažo vse od vratu do stopala.

LED luči

Inovativen dizajn led lučk različnih barv ustvarja sproščeno in intimno atmosfero, ki blagodejno vpliva na vaše počutje. Vpliv barv na vaše telo imenujemo tudi kromoterapija. Vsaka barva vpliva na drug predel vašega telesa.

*Lastnosti se pri posameznih modelih izdelkov lahko razlikujejo od prikazanega na slikah.

Blazine

Omogočajo vam udobno namestitev v vašem masažnem bazenu. Mehko oblazinjeno vzglavje je izoblikovano tako, da vam omogoča še dodatno uživanje in sproščanje. V hipu lahko pozabite na vsakdanje skrbi.

Barve

Dodatna opremaNajnovejša tehnologija, ki se  pojavlja pri masažnih bazenih, so tako imenovani ”POP-UP” zvočniki. Zvočnike se lahko zavrti do 340°, kar omogoča boljše razprostiranje zvoka. POP-UP zvočniki so postali v zadnjem času zelo popularni. Z njimi boste ob dobri glasbi še bolj uživali v vašem masažnem bazenu.


Če na svoj masažni bazen namestite televizor, lahko med uživanjem hidroterapije priklopite vse svoje najljubše TV programe. Glede na dimenzijo masažnega bazena so na voljo različne velikosti televizij.

Avdio sistem omogoča predvajanje glasbe. Tako boste ob masaži lahko poslušali svoje najljubše skladbe in se ob enem še bolj sprostili.Hladilni prostor je priročen dodatek k vašemu masažnemu bazenu za shranjevanje pijače. Pokrov je tako oblikovan, da omogoča enostavno odlaganje pijače po uporabi.
Stopnice omogočajo lažji vstop in izstop iz vašega masažnega bazena. Tako je vstopanje in izstopanje varnejše. Izdelane so iz vzdržljivih in dolgotrajnih materialov. Na voljo je več različnih barv in modelov. 
Zaščitna pokrivala so izdelana iz zelo vzdržljivega in dolgotrajnega materiala. Pokrivalo vzdržuje vodo toplo obenem pa je vaš masažni bazen varnejši. Dodate mu lahko tudi varnostne sponke, da je bazen zaklenjen, ko ga ne uporabljate. Na voljo imate pokrivala v treh različnih barvah in sicer sivi, rjavi in čokoladno rjavi.