Meni
Košarica

DAN KUCHEN Classico - Klasična kuhinja

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Barve

Kuhinjska oprema

Prednosti kuhinj Dankuchen

Dvojna varnost

Zahvaljujoč sistemu dvojnih širših letev za obešanje, zgornji elementi kuhinj DAN prenesejo več. Zaradi tega lahko v vaših zgornjih elementih shranjujete težke servise in posode oz. lonce. Drugje na trgu zgolj ena letev za obešanje.

Večja delovna površina

Pri DAN-u dobite 70 cm (v globino) delovne površine za enako ceno kot 60 cm (v globino). Ta udobna variacija z več prostora vam nudi dodaten delovni prostor in še več svobode pri kuhanju. Drugje na trgu – sprememba iz 60 cm na 70 cm samo z doplačilom.

     

Stabilno ohišje/korpus 18 mm

DAN kuhinje uporabljajo TRPEŽNEJŠE OHIŠJE/KORPUS – z debelino iverne plošče 18 mm. Brez dodatnih stroškov, omogoča pa večjo nosilnost in zagotavlja daljšo vzdržljivost vaše DAN kuhinje. Drugje na trgu se uporablja večinoma 16 mm debelo ohišje. 

   

Kakovostna iverna plošča

Naš dobavitelj ivernih plošč se mora prilagoditi našim zahtevam. Zaradi tega lahko svojim strankam zagotovimo najboljšo kakovost materialov. Naše iverne plošče imajo višji tesnilni tlak – gostoto kot standardni materiali na trgu.

  

Predali s steklenimi poviški

Za lepši videz in individualnost vam kuhinje DAN ponujajo dizajn predalčnikov s steklenimi poviški. Za vas, seveda, BREZPLAČNO! Drugje na trgu imajo predale s prečko, kjer stvari posledično uhajajo iz predalov. 

   

     

Ohišje kuhinje

Pri kuhinjah DAN velja: »dobiti več brez doplačila«! Zato prejmete VELIK KORPUS (UX-višina, 83,6 cm) za isto ceno kot STANDARDNI KORPUS (U-višina, 67,5 cm). Tako imate za isto ceno več prostora za shranjevanje.

     

Podnožni predal

Vaša kuhinja DAN izkoristi vsak skrit prostor! Kuhinjski podnožni predal se lahko uporablja tudi kot prostor za shranjevanje – tako pridobite 15 % več prostora v kuhinji. Drugje na trgu so podnožni predalčniki možni samo z doplačilom.

             

Tiho zapiranje z Blumotion tehnologijo

Zahvaljujoč tehnologiji BLUMOTION v vaši kuhinji ne bo nobenih glasnih udarcev kuhinjskih vrat ali predalov, temveč bo prijetno glasno samo zaradi vašega kuhanja. Drugje na trgu nežno zapiranje možno samo z doplačilom.