Meni
Košarica

Orodje za rezanje in brušenje

Zaloga: Potrebno je preveriti zalogo Znamka: METABO
Kotna brusilka WQ 1000 METABOMajhna ter hkrati zelo močna kotna brusilka za profesionalno uporabo...
80,00€
Brez DDV:65,57€
 Potrebno je preveriti zalogo
Zaloga: 2 - 3 delovnih dni Znamka: MAKITA
MAKITA GA9060 - Kotni brusilnikVisokokvalitetni in vzdržljiv motor z visoko toplotno odpornostjoProtiprašna konstrukcija je zelo odporna proti prahu, saj ima tuljave premazane z lakom, zaščitni protiprašni premaz na ohišju in labirintno tesnenje pri ležajihVelike ogljene krtačke zagotavljajo dolgo ž..
166,25€
Brez DDV:136,27€
 Na zalogi
: 2 - 3 delovnih dni
Zaloga: 2 - 3 delovnih dni Znamka: MAKITA
MAKITA GA5030R – Kotni brusilnikKompaktna in lahka zasnova omogoča dober nadzor in enostavno upravljanje z napravoMajhno ohišje menjalnika omogoča enostavno upravljanje in visoko okretnostStikalo je priročno nameščeno za enostavno uporabo z eno rokoErgonomski položaj namestitve stranskega ročaja pod..
83,47€
Brez DDV:68,42€
 Na zalogi
: 2 - 3 delovnih dni
Zaloga: Do 7 delovnih dni Znamka: MAKITA
Opis naprave Odlična in estetska zasnova naprave za boljši nadzor in visoko okretnost Najboljši ergonomski oprijem na ohišju naprave omogoča ravno rezanje zahvaljujoč odlični zasnovi ohišja motorja in zadnjega pokrova Stikalo je ergonomsko nameščeno, da lahko napravo vklopite/izklopite z enim prstom..
266,00€
Brez DDV:218,03€
 Na zalogi
: Do 7 delovnih dni
Zaloga: Do 7 delovnih dni Znamka: MAKITA
MAKITA JN1601 - Prebijalnik za pločevinoDrsno stikalo se blokira na položaju vklopaOzka in okrogla oblika omogoča dober oprijem napraveDržalo mat