Meni
Košarica

Miške in tipkovnice

Kupujete novo računalniško miško ali tipkovnico?

Preverite našo bogato ponudbo računalniških mišk in tipkovnic vseh vrst. Vas motijo kabli, ki se vam vedno zatikajo ob predmete na računalniški mizi? Najboljša rešitev za takšne tegobe so brezžične miške in tipkovnice hkrati pa vam omogočajo kontroliranje računalnika tudi iz daljave.

Za vse igričarske entuziaste pa imamo Gaming kategorijo v katerih najdete veliko gaming izdelkov kot so gaming tipkovnice in gaming miške.
Gaming miška se od navadne razlikuje po velikem številu gumbov in po večji nastavljivosti DPI. Dodatni gumbi pa so programljivi.

Gaming tipkovnica ima po navadi mehanske tipke z RGB lučkami, da je vaša tipkovnica osvetljena tudi ponoči. Vsebuje pa tudi dodatne tipke, katere lahko nastavite in programirate po lastni želji.

Za vas pa imamo tudi klasične mehanske tipkovnice in membranske tipkovnice.
Mehanske tipkovnice za zaznavo tipke uporabljajo mehanska stikala to omogoča hitrejše tipkanje z večjo zanesljivostjo. Glavna razlika med mehanskimi tipkovnicami in membranskimi je, da tipk na mehanski tipkovnici tipk ni potrebno pritisniti do konca. To vam omogoča, da tipkate z manjšim naporom.

Vas po daljši uporabi računalnika bolijo zapestja?

Vertikalna miška z ergonomsko obliko, ki se prilagaja vaši roki naredi uporabo računalnika udobno tudi po dolgotrajni uporabi.

Ergonomska tipkovnica je narejena za vse ljudi, ki veliko tipkajo. Pri navadnih tipkovnicah imate roke postavljene v nepravilni poziciji, kar pomeni, da vam roke po dolgotrajnem tipkanju trpijo, ergonomska oblika tipkovnice pa vaše roke postavi v pravilno pozicijo in vas odreši nepotrebnih bolečin in muk.

Zaloga: Potrebno preveriti zalogo Znamka: VARR
VARR VMK3BK11 - Mehanična tipkovnicaMehanično tipkovnico sestavljajo trpežni material in izviren dizajnMat črno tipkovnico odlikuje izvirno LED ozadjeTipkovnica ponuja 104 anti-ghosting tipk, 6 barv LED osvetlitve, 11 načinov osvetljevanja, kakovostno izdelavo iz aluminija ter visokokvalitetne mehan..
69.99€
Brez DDV:57.37€
 Potrebno preveriti zalogo
Zaloga: Potrebno preveriti zalogo Znamka: VARR
VARR VMKB98 - Mehanična tipkovnicaMehanično tipkovnico sestavljajo trpežni material in izviren dizajnMat črno tipkovnico odlikuje izvirno barvno LED ozadjeTipkovnica ponuja 104 anti-ghosting tipk, 11 načinov osvetljevanja, kakovostno izdelavo iz aluminija ter visokokvalitetne mehanske JIXIAN modre s..
79.99€
Brez DDV:65.57€
 Potrebno preveriti zalogo
Zaloga: od 2 do 7 delovnih dni Znamka: KINGSTON
HyperX Pulsefire Dart je igralna brezžična miška z zanesljivo RF povezavo 2,4 GHz, zaradi katere se boste spraševali, zakaj ste tako dolgo vztrajali s kabelsko povezavo. Poleg miške je zraven vključen tudi brezžični adapter za razširitev možnosti povezave. Ima certifikat Qi za brezžično polnjenje in..
96.37€
Brez DDV:78.99€
 Na zalogi
: od 2 do 7 delovnih dni
Zaloga: od 2 do 7 delovnih dni Znamka: Logitech
Logitech M510 miška je odlična laserska miška, kateri gumijasti oprijem omogoča udobno uporabo čez cel dan. Lasersko tipalo prinaša izredno natančno delovanje in odličen nadzor. Za naprednejšo uporabo je omogočeno stransko nagibanje koleščka, ki omogoča lažje pregledovanje velikih preglednic in hitr..
52.56€
Brez DDV:43.08€
 Na zalogi
: od 2 do 7 delovnih dni