Meni
Košarica

Električni vozički za invalide

Električni vozički za invalide - Pridobite neodvisnost in svobodo gibanja ne glede na teren. Naša ponudba vključuje vrhunske električne vozičke, ki omogočajo udobno in varno premikanje po različnih terenih in okoljih. 

Električni stopniščni vpenjalniki za invalide so inovativna rešitev, ki omogoča varno in udobno premikanje invalidskih vozičkov po stopnicah. Te naprave, znane tudi kot električni vozički za prevoz invalidov po stopnicah, uporabljajo napredno tehnologijo za premagovanje ovir in omogočajo premikanje invalidov tudi tam, kjer so prisotne stopnice, s pomočjo upravljalca.

Električni voziček za invalide oziroma robot za pomoč pri mobilnosti je novost na trgu. Z inovativno zasnovo bo mobilno oviranim osebam z lahkoto pomagal pri domačih opravilih, gibanju po mestu, parku ali drugih terenih. Tako bo pripomogel k neodvisnosti osebe z ovirano mobilnostjo in jim povrnil zaupanje vase. 


Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju Znamka: XSTO
XSTO M4 - Električni voziček za invalide ali izboljšanje mobilnosti VOZIČEK ZA BOLJŠO MOBILNOST XSTO M4 - Električni voziček za invalide ali voziček, ki bo izboljšal in olajšal marsikatero pot: Nastavljiva višina sedeža, mecanum kolesa, vožnja po različnih terenih. Vse to je..
3.399,00€
Brez DDV:2.786,07€
 Na zalogi
: Na zalogi pri dobavitelju
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju Znamka: XSTO
XSTO M4U - Električni voziček za invalide ali izboljšanje mobilnosti VOZIČEK ZA BOLJŠO MOBILNOST XSTO M4U - Električni voziček za invalide ali voziček, ki bo izboljšal in olajšal marsikatero pot: Nastavljiva višina sedeža, kolesa, ki se obrnejo za 360°, vožnja po različnih t..
3.199,00€
Brez DDV:2.622,13€
 Na zalogi
: Na zalogi pri dobavitelju
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju Znamka: XSTO
XSTO TR140C - Invalidski voziček za stopnice ELEKTRIČNI VOZIČEK ZA STOPNICE ZA OSEBE Z OMEJENO MOBILNOSTJO XSTO TR140C - Invalidski voziček za stopnice se ponaša s kompaktno zasnovo, ki prihrani prostor in je primeren za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Uporabimo ga tak..
1.500,00€
Brez DDV:1.229,51€
 Na zalogi
: Na zalogi pri dobavitelju