Meni
Košarica

Gaming mize

Gaming mize so posebej oblikovane za igranje računalniških igric, ki niso več le priložnost za odklop od vsakodnevnih aktivnosti, ampak za mnoge tudi delo in vir prihodka. Funkcije mize so oblikovane tako, da vašo igralno izkušnjo postavijo na višji nivo in vam pomagajo do vrhunskih rezultatov. Na voljo so v številnih različicah, izberete pa jo glede na svoje potrebe in zahteve.

Posebna ergonomska oblika in funkcije nastavljivosti omogočajo dolgotrajno zbranost, ne da bi obremenjevali telo. Gaming mize so opremljene z različnimi komponentami za skrivanje žic, obešalniki ali stojala za slušalke, stojali za igralne ploščke, nekatere mize ponujajo tudi predalčke za shranjevanje prigrizkov ob dolgotrajnem igranju. Miško lahko udobno premikate po celotnem območju mizne plošče in delovala bo gladko, kar je pri nekaterih pisarniških mizah omejeno.

Pred nakupom preverite dimenzijo prostora. Če uporabljate več ekranov, poskrbite, da bo miza dovolj velika, da jih postavite nanjo. Električno nastavljiva gaming miza, pri kateri lahko regulirate višino, vam bo omogočila, da igrice igrate tudi stoje, kar bo še posebej priročno pri dolgotrajnejšem igranju. Igralna miza z možnostjo nastavitve višine vam bo nudila največje udobje, hkrati pa vam bo omogočala preklapljanje med položaji. Mizo kombinirajte z vrhunskimi gaming stoli v naši ponudbi.

Zaloga: Potrebno preveriti zalogo Znamka: BYTEZONE
Gaming miza Bytezone PRO - !GT05 - - Lastnosti: gaming miza LED RGB osvetlitev vrhna plast mize je opremljena z materialom, ki omogoča enostavno čiščenje priložena kakovostna velika podloga za miško in tipkovnico priloženo stojalo za skodelico/k..
224,99€
Brez DDV:184,42€
 Potrebno preveriti zalogo