Meni
Košarica

Napihljivi masažni bazeni

Napihljiv masažni bazen vam pričara pravo spa vzdušje kjerkoli in kadarkoli. Ti cenovno dostopnejši masažni bazeni so primerni tako za zaprte prostore kot zunanje površine. Odlikuje jih izjemno enostavna uporaba, saj lahko bazen postavimo sami, brez kakršnegakoli orodja v samo nekaj minutah. Napihljiva konstrukcija omogoča enostaven transport, zato ga lahko vzamemo s seboj tudi na kampiranje ali na dopust.

Vsem napihljivim masažnim bazenom je priložena večnamenska črpalka, s katero bazen napihnemo. Vodo ogreje do kar 40°C, jo filtrira in poganja zrak skozi masažne šobe, ki poskrbijo za pravo hidroterapijo z mehurčki. Preko digitalnega zaslona pa enostavno upravljamo celotni sistem.

Pred nakupom preverite naslednje lastnosti

  • Kapaciteto masažnega bazena -> Prenosni masažni bazeni se razlikujejo tudi po številu oseb, ki so naenkrat lahko v njem. 
  • Dimenzije -> Preverite dimenzije napihljivega jacuzzi-ja, da bo primeren za vaš prostor.

Prednosti napihljivih masažnih bazenov

  • Vpliv na zdravje -> Hidroterapija zmanjša bolečine in napetosti v telesu, sprosti telo in duha, izboljša spanec, ohranja telesno aktivnost in lajša simptome artritisa.
  • Enostavna namestitev jacuzzi-ja -> Napihljiv jacuzzi lahko namestimo v zaprtih prostorih ali na zunanjih površinah, kot so vrtovi in terase. Napihne se v nekaj minutah s pomočjo črpalke.
  • Lahko vzdrževanje -> Reden pregled in pravilno vzdrževanje bazena in vode poskrbita za dolgo življenjsko dobo bazena.
  • Prenosnost -> Napihljive masažne bazene je možno pospraviti, ko ga ne potrebujemo več ali ga prenesti na drugo mesto.
  • Cenovna dostopnost -> So cenovno ugodnejši kot pravi masažni bazeni.

Z izdelki za nego vode poskrbite za pravilno nego in vzdrževanje vode v vašem napihljivem masažnem bazenu. Za celoviti SPA tretma pa si oglejte tudi savne v naši ponudbi.

Zaloga: 1 - 5 delovnih dni Znamka: JJSPA
JJSPA Zeta AirBubble 180S ČRN - Napihljiv masažni bazenSprostitev vedno in povsodNovi masažni bazeni JJSPA Zeta AirBubble lahko uporabljate vedno in povsod. Prenosni masažni bazen omogoča postavitev v notranjosti ali na zunanjih površinah.Zaradi napihljive konstrukcije, ki se enostavno pospravi, omo..
399.00€
Brez DDV:327.05€
 Na zalogi
: 1 - 5 delovnih dni
Zaloga: 1 - 5 delovnih dni Znamka: JJSPA
JJSPA Zeta AirBubble 160S MODER - Napihljiv masažni bazenSprostitev vedno in povsodNovi masažni bazeni JJSPA Zeta AirBubble lahko uporabljate vedno in povsod. Prenosni masažni bazen omogoča postavitev v notranjosti ali na zunanjih površinah.Zaradi napihljive konstrukcije, ki se enostavno pospravi, o..
399.00€
Brez DDV:327.05€
 Na zalogi
: 1 - 5 delovnih dni
Zaloga: 1 - 5 delovnih dni Znamka: JJSPA
JJSPA Zeta AirBubble 198S MODER  - Napihljiv masažni bazenSprostitev vedno in povsodNovi masažni bazeni JJSPA Zeta AirBubble lahko uporabljate vedno in povsod. Prenosni masažni bazen omogoča postavitev v notranjosti ali na zunanjih površinah.Zaradi napihljive konstrukcije, ki se enostavno pospr..
449.00€
Brez DDV:368.03€
 Na zalogi
: 1 - 5 delovnih dni
Zaloga: 1 - 5 delovnih dni Znamka: JJSPA
JJSPA Zeta AirBubble 198S ČRN  - Napihljiv masažni bazenSprostitev vedno in povsodNovi masažni bazeni JJSPA Zeta AirBubble lahko uporabljate vedno in povsod. Prenosni masažni bazen omogoča postavitev v notranjosti ali na zunanjih površinah.Zaradi napihljive konstrukcije, ki se enostavno posprav..
679.90€
Brez DDV:557.30€
 Na zalogi
: 1 - 5 delovnih dni
Zaloga: 1 - 5 delovnih dni Znamka: JJSPA
JJSPA Zeta AirBubble 160R SIV - Napihljiv masažni bazenSprostitev vedno in povsodNovi masažni bazeni JJSPA Zeta AirBubble lahko uporabljate vedno in povsod. Prenosni masažni bazen omogoča postavitev v notranjosti ali na zunanjih površinah.Zaradi napihljive konstrukcije, ki se enostavno pospravi, omo..
369.00€
Brez DDV:302.46€
 Na zalogi
: 1 - 5 delovnih dni
Zaloga: 1 - 5 delovnih dni Znamka: JJSPA
JJSPA Zeta AirBubble 160S ČRN  - Napihljiv masažni bazenSprostitev vedno in povsodNovi masažni bazeni JJSPA Zeta AirBubble lahko uporabljate vedno in povsod. Prenosni masažni bazen omogoča postavitev v notranjosti ali na zunanjih površinah.Zaradi napihljive konstrukcije, ki se enostavno posprav..
429.00€
Brez DDV:351.64€
 Na zalogi
: 1 - 5 delovnih dni