Meni
Košarica

MAMIBOT

Gospodinjski roboti na novo pišejo zgodovino čiščenja. Na svetu se začenja novo obdobje inteligentnega gospodinjstva. Mamibot se je rodil v zgodovinskem trenutku in vam prinaša najsodobnejšo robotsko tehnologijo in enostavno življenje brez primere.

Mamibot je vodilni proizvajalec robotskih izdelkov s sedežem v ZDA in se že leta posveča oblikovanju in proizvodnji robotov, ki delujejo enako inteligentno kot ljudje ali celo prekašajo ljudi pri gospodinjskih opravilih. Mamibot ponuja široko paleto robotov za čiščenje doma, znotraj in zunaj, vključno s sesalniki in inovativnimi električnimi čistilniki tal.

Mamibot ima najbolj kreativno in agresivno ekipo inženirjev na področju strojništva, industrijskega oblikovanja, elektrike, programske opreme in prodaje. V primerjavi z drugimi v industriji imajo roboti Mamibot boljšo učinkovitost čiščenja, pametnejšo tehnologijo, uporabniku prijaznejši dizajn in bolj vzdržljivo strojno opremo.

Z roboti Mamibot boste imeli preproge brez prahu, okna brez madežev in lepo pokošeno trato, hkrati pa boste brez običajnih opravil; prepustite jih svoji pametni gospodinji, da boste uživali v udobnejšem življenju!

Mamibot je eden redkih proizvajalcev, ki proizvajajo največjo paleto robotskih čistilnikov na svetu. Mamibot ponuja robotske čistilnike tal za potrošnike in trge višjega cenovnega razreda vse od čiščenja dlak hišnih ljubljenčkov, majhnih stanovanj do čiščenja večjih hiš. Mamibot ponuja tudi brezžične čistilne naprave, kot so večnamenski električni polirji/mopi z dvojnim vrtenjem flomo.